"Alltid i rätt ljus – stämmer så bra"

Visor plisségardiner, alltid i rätt ljus

Jag älskar verkligen våra stora fantastiska fönster i vårt hem, men ja, det finns ett problem: det jobbigaste med stora fönster är att det inte alltid är lika kul när solen lyser rakt in i ögonen och man måste bära solglasögon inomhus. Ni vet känslan när ännu en bit faller på plats! Alltid i rätt ljus – stämmer så bra och känslan är oslagbar.

Förra helgen monterade vi plisségardinerna från Visor och det blev så himla bra! Nu kan man om man vill dra upp gardinen för att gömma sig från starkaste ljuset eller insyn, men de är också snygga, ramar in fönstren perfekt.

 

Jag älskar just dessa för att man kan välja att dra gardinen uppifrån och ned eller nedifrån och upp eller ha den på mitten – varför inte? De passar överallt i varje hem – som den sista detaljen till din inredning.

Jag har fönster från Traryd och det bästa med Visor-plisségardiner är att då behövs inga skruv och hål i fönsterkarmen, man bara klickar dem på plats. Lättare kan det inte bli. [Obs! Personalen på Visor lägger till: Det här monteringssättet gäller inte till alla fönstermärken. Vi ger gärna tips om hur du kan montera gardiner på dina fönster.]

 

 

Vill man ha mörkläggning på sina Visor-gardiner finns det självklart också. Hur bra är det inte när man ska sova! Det finns olika färger och de har gardiner till fönster, terrasser och balkonger, alltså till hela ditt hem helt enkelt, kan man annat än att älska? Nej, det kan man inte.

Tycker man att det är krångligt att sätta dem upp själv eller är osäker att det blir bra, då kommer ännu ett tips: Visor erbjuder installationsservice i samarbete med Hemfixarna. Jag rekommenderar verkligen dessa och jag lovar till 100 % att du kommer bli så nöjd över resultatet!

 

Texten är skriven av Marina, du kan se mer om hennes hem och inredningsdetaljer på hennes Instagram-konto @interior.seven