Det viktigaste är att skapa ett hem där man trivs i

Det viktigaste är att skapa ett hem där man trivs i

Under åren har stilen i vårt hem sökt sin plats, från rustik till den nuvarande stilen. Just nu skulle jag beskriva vår stil i tre ord: klassisk, tidlös och hemtrevlig. En plats där alla kan vara sig själva och i fred. Det viktigaste är att skapa ett hem som alltid är underbart att komma hem till och där alla trivs, oavsett vilken typ av inredning man har. 

Instagram och Pinterest är fantastiska inspirationskällor

Jag tror att alla har en inredare innerst inne och vem som helst kan börja när som helst! Jag rekommenderar att följa intressanta personer på Instagram, där hittar jag mina idéer och inspiration för min egen stil. Pinterest döljer miljontals bilder, där har jag gjort en egen mapp för intressanta bilder. Det är lätt att sätta ihop dina favoritbilder, vilket gör lättare att inreda ett specifikt utrymme eller när man ska renovera. 

Belys naturligt ljus

Jag visar upp vårt vardagsrum, som tillhör till samma utrymme som matplatsen. Vi bor i radhus med stora fönster med utsikt över både till altanen och uppfarten. Den nuvarande interiördesignen utformades efter en hörn soffa och golv-till-tak-fönster, så resten av inredning matchades in efter soffan var på sin plats. Vi vill att den maximala mängden naturligt ljus ska komma in och då kände vi att vi behöver inga taklampor i vardagsrummet. De stora fönstren är en absolut pricken i:et, men man ser direkt in, speciellt till matrum. 

Byt ut gamla plisségardiner med ett modernt alternativ

De gamla persiennerna var i dåligt skick och verkligen svåra att använda, särskilt i de stora fönsterna. Visor plisségardiner är verkligen otroligt praktiska och stiliga! Två-vägs justeringsmekanism är steglös, vilket innebär att du kan i vårt fall lämna plisségardinerna till nedredelen av fönstret och ingen ser in till oss men ljuset kommer in. Plisségardiner är barnvänliga och materialet återfår sin form även om den blir tillskrynklad och du kan lämna exakt där du vill ha dem - även mitt i. Vi har fått mycket beröm om plisségardinerna, till exempel från grannarna. Jag verkligen kan rekommendera denna produkt!
Tips till vår inredningsstil!
Använd jordnära färger som smälter in i varandra. Ibland när man använder en starkare färg i inredningen kan detta upplysa hela inredningen. 
Använd tilldlösa, miminala och ljusa möbler, om du har möjlighet investera i en bra soffa!
Gör utrymmet till ditt eget med några personliga saker som konstverk eller ärvda möbler.

@LOVINGWHITESTYLE

Loving white style- bloggen och Instagram-kontot startade circa tre år sedan, men jag har alltid älskat att inreda och fina bilder.  För många år sedan hade jag en blogg som heter det något annat, men min nuvarande blogg föddes enbart för att jag ville dela inredningsidéer till andra inredningsintresserade personer. Jag fick många förfrågningar om vår inredning, så vad är mer enklare sätt att inspirera de intresserade personerna än starta ett blogg. Jag drömmer fortfarande om att bli utbildad inredare men får framtiden visa upp vart ska denna drömmen ta vägen. Nu får jag en del av min inkomst som influnecer, så hårt arbete kommer att betala sig, så länge du tror på dig själv!