EN LITEN YTA UTMANAR INREDAREN

EN LITEN YTA UTMANAR INREDAREN

Vi bor i en liten etta, men vi har ett separat kök som rymmer ett matbord. I vardagsrummet har vi en sovalkov. Vi har inte så mycket golvyta så jag som älskar små detaljerna, har mycket inreding på väggarna. På väggarna har jag hyllor, målningar och annan väggdekor. 

Etniska detaljer berikar skandinavisk inredning

Min inredning är avslappnad med blanding av skanidnavikskt och bohemiskt design. Jag gillar skandinaviska neutrala toner samt etniska detaljer i interiören. Min inredning har en neutral och jordnära färgpalett som jag förstärker med färgglada detaljer efter humöret.  När du inreder ditt hem bör du tänka på färgpaletten som du vill ha i ditt hem. Om du letar efter ett harmoniskt utseende är det bäst att börja med några få primärfärger att inreda. Dessutom kan välja ett par andra färger som accentfärger och använda dem i rätt mängd. När den primära färgpaletten alltid är den samma och accentfärgerna används noggrant kan du enkelt ändra känslan i hemmet, till exempel efter årstider. I min inredning använder jag fyra huvudfärger och accentfärger som jag har till exempel på kuddar, målningar osv.