Äntligen finns det plisségardiner som matchar med inredningen!

Äntligen finns det plisségardiner som matchar med inredningen!

Jag har bott i vår nuvarande lägenhet i över tre år nu utan plisségardiner, eftersom jag har inte hittat en lämplig modell och standard persienner ville jag absolut inte ha. Jag blev verkligen glad  att jag fick möjligheten att testa dessa plisségardiner eftersom de var dem första gardinera som verkligen hade en smart funktion och som passade in i inredningen. 

Nu har vi haft dessa plisségardiner lite mer än en månad och jag är så nöjd. Gardinerna är lätta och smidiga att installera. Du kan lämna gardinen exakt där du vill eller lämna dem nästan helt osynliga, vilket är en viktig funktion för mig. Jag valde en transparent vit tyg till vardagsrum/kök. Gardinen skyddar bra mot solen, samtidigt som man släpper in det naturliga ljuset i hemmet. 

 En annan viktig detalj hos en barnfamilj är att det inte finns inga hängande trådar och gardinerna är enkla att rengöra, vilket är ett stort plus. På övervåningen har vi mörkläggningsgardiner och jag kommer att berätta om de lite senare! Vi hörs!

 

Ha en fin vecka!

- Minna, @mk_maison