Solskydd hos Marianne i Norge

Solskydd hos Marianne i Norge
Jag har skrivit lite om mitt intryck av plisségardiner. 

Någon läste mina tankar. Ja, det var exakt vad jag kände när jag kontaktades av Visor. De undrade om jag var intresserad av att testa deras plisségardiner. Jag blev så otroligt glad, det var exakt vad som saknades i vårt vardagsrum.
 
Min partner och jag hade länge lekt med tanken att måla alla fönster i en matt mörkgrå färg. Visors plisségardiner passade perfekt för oss. Profilfärgen vi valde är mörkgrå och tygfärgen är varm, mörk tät grå. Det här passade perfekt till våra fönster. Jag blev så glatt överraskad över hur bra solskydd de är. Solskydd var förmodligen det viktigaste för mig, men det är verkligen bra att de också kan förhindra insyn. Jag älskar att du kan ha dem på flera olika sätt efter behov och hur du vill ha dem.

Tack Visor för bra och snabb service och inte minst fantastiska plisségardiner.
Hälsningar Marianne (@buildingadream_)