BLACK WEEK REA

ÅRETS BÄSTA ERBJUDANDEN FINNS HÄR

ALLA PRODUKTER UPP TILL -30% 🥳

FÖNSTERGARDINER

Skydda dina fönster med stil. Persienner fungerar som ett mångsidigt insynsskydd, vilket ökar känslan av trygghet, särskilt under de mörka årstiderna, när du inte kan se in i lägenheten från utsidan.

LÄS MER

BALKONGGARDINER

Balkonggardiner är en viktig del av balkonginglasningen året runt. På sommaren skyddar persiennerna mot den varma solen, medan de på hösten och vintern ger ett snyggt insynsskydd.

LÄS MER

TERRASSGARDINER

Njut av vardagsrumsliknande avskildhet även på terrassen. Terrassgardiner är en naturlig del av terrassdekorationen, och de hindrar inte normal användning av inglasningen.

LÄS MER

ÅRETS BILLIGASTE PRISER

Flera företag och konsumenter motsätter sig konsumtionsfirandet som uppmuntrar till överkonsumtion från Black Friday och Black Week. Många människor har motstridiga känslor. Att köpa onödiga saker känns samtidigt fel och oansvarigt, men å andra sidan kan du få bra kvalitetsprodukter billigare än normalt.

Enligt vår mening är Black Week inte till för att köpa onödiga varor, men det är ett utmärkt tillfälle att göra de viktigaste och nödvändigaste köpen från ansvarsfulla tillverkare. Nu om någonsin är det ett bra tillfälle att skaffa praktiska skandinaviska plisségardiner.

Du får dem inte billigare än så här! 😉

RABBATKODEN: BLACK30

BLACK WEEK -30%

SE RABATTPRODUKTER

ALLTID I RÄTT LJUS

FÖNSTERGARDINER

BESTÄLL FÖNSTERGARDINER

MÖRKLÄGGNINGSGARDINER

SOVA BÄTTRE

BESTÄLL GARDINER

MER AVSKILDHET

TERRASSGARDINER

BESTÄLL TERRASSGARDINER

HÖGKVALITATIVA

BALKONGGARDINER

BESTÄLL BALKONGGARDINER

KONTAKTA OSS

KUNDSERVICE

Mån-Fre 07:00-15:00

📞 +46 76 669 7682

✉️  info(at)visor.fi